Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  6:25 μμ
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 15:46

Θερμό χειροκρότημα για τη χορωδία του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί θερμότατα το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του – Μαέστρο κ. Σπύρο Χολέβα για την ευγενική τους πρωτοβουλία να εντάξουν στο Πρόγραμμα του 6ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Ι.Π. Μεσολογγίου τη χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 εμφανίστηκε η χορωδία του Εργαστηρίου  υπό τη διεύθυνση της Κοινωνικής Λειτουργού – Μουσικού του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κ. Ευσταθίας Γρέντζελου, όπου και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

“Τέτοιες συνέργειες διασφαλίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών του Φορέα μας και συμβάλλουν στην κοινωνική αποδοχή και ένταξη των παιδιών μας με αναπηρία”, τονίζεται σε ανακοίνωση του εργαστηρίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 326 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.