Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  6:26 μμ
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 12:19

Τελετή λήξης 10ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα πάρτυ η τελετή λήξης μας!

Καλωσορίσαμε το καλοκαίρι με ένα χορευτικό δρώμενο από τους μικρούς μαθητές της κυρίας Γεωργία Πούτα και την ευχαριστούμε πολύ!!!
 
Έγινε η βράβευση της μαθήτριας μας Ελένης Ψηλού που πήρε τον 2ο έπαινο στην ηλικιακή της ομάδα στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και όσων μαθητών συμμετείχαν σε αυτόν και με άλλες δύο βραβεύσεις από το σύλλογο διδασκόντων και την εικαστικό μας Katerina Billini 
 
Συνεχίσαμε με υπέροχα χορευτικά από τα παιδιά μας, από όλες τις τάξεις και τα απολαύσαμε!!!
 
Αποχαιρετήσαμε τον διευθυντή μας Δημήτρη Φραγκούλη που ήταν μαζί μας έξι χρόνια,μια θητεία σταθμός, αφού ξεκίνησε με τα εκτάκια μας και χαιρετούν το 10ο δημοτικό μαζί!
 
Ευχηθήκαμε να βρει και στο νέο του σχολείο,ένα όμορφο περιβάλλον με καλές συνεργασίες και τον ευχαριστήσαμε για τα χρόνια που περάσαμε μαζί,με μια ανθοδέσμη,ένα συμβολικό δώρο και μια αναμνηστική πλακέτα για τον δάσκαλο που παραμένει πάντα!!!
 
Μετά από ακόμα κάποια χορευτικά ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της Στ τάξης!
 
Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Σπυριδούλα Παπαϊωάννου,ο διευθυντής Δημήτρης Φραγκούλης και οι δάσκαλοι τους Χρήστος Κατσιμάρδος και Μαρία Κοσκινιώτη τους θύμισαν πως ξεκίνησαν το δημοτικό και τώρα με γνώσεις και εμπειρίες κλείνουν αυτό τον κύκλο για να συνεχίσουν το ταξίδι των ονείρων και των στόχων ανοίγοντας ένα νέο κύκλο, αυτό του Γυμνασίου!!!
 
Μαθητές και από τα δύο τμήματα έκαναν τη δική τους ανασκόπηση,το δικό τους απολογισμό και χαιρέτησαν με τη σειρά τους!
 
Τους χαρίσαμε αναμνηστικά ενθύμια που θα κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις τους με την υπόσχεση για ένα ραντεβού σε 10 χρόνια στον ίδιο χώρο συμμαθητές και δάσκαλοι!!!
 
Οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές και για να χαλαρώσουμε το έντονο συναίσθημα, περάσαμε στον πλούσιο μπουφέ μας και συνεχίσαμε μέχρι αργά με πολύ χορό από τις μουσικές του dj μας και φωτισαμε τον ουρανό μας με πολλά πυροτεχνήματα!!!
 
Το επόμενο πρωί πήραμε τα ενδεικτικά μας και. μαζί ένα παγωτό από τον παγωτατζή μας!!!
 
Καλό καλοκαίρι λοιπόν σε όλους!!!
 
Υγεία, ξεκούραση!!!
 
Καλές διακοπές και... Ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!
 
Διαβάστηκε 805 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.