Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  6:28 μμ
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 12:50

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εορτή λήξης των μαθημάτων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανάμεικτα συναισθήματα, πραγματοποιήθηκε χθές 14-06-2023, η γιορτή λήξης των μαθημάτων για την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023 στο κτιριακό συγκρότημα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία και ευαισθησία αρεστές ιδέες προς όλους, όπως αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Με τραγούδια, απονομές, χορούς, ρήψη βεγγαλικών και διάθεση παγωτών και αναψυκτικών.

Η γιορτή άνοιξε με καλωσόρισμα από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ.ΤΑΦΙΑΔΗ Νικόλαο ενώ ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από την πρόεδρο κ.ΠΑΛΙΟΥΡΑ Μαρία. Ακολούθησε κέφι με διάσπαρτα παιδικά γέλια και έκδηλη την χαρά των μαθητών. Ιδιαίτερη συγκίνηση υπήρξε στον αποχαιρετισμό των μαθητών της έκτης δημοτικού όπου συνδυάστηκε με απόδοση σχετικών αναμνηστικών.

Η χθεσινή γιορτή είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στοιχείο δεδομένου ότι αποδόθηκαν ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού & ευχαριστιών, τιμητικές πλακέτες στους απερχόμενους κ.ΛΙΑΤΣΟ Κων/νο (Διευθυντής) και κ.ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ Γεωργία (Υποδιευθύντρια & Εκπαιδευτικός), για την πολυετή, ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή τους στη σχολική μας μονάδα.

Για όλα τα παραπάνω υπήρξε αμέριστη βοήθεια από τις επιχειρήσεις ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & FIRE  FANTASY (ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ  Αθανάσιος), φανερώνοντας με αυτό τον τρόπο  το ενδιαφέρον τους  προς την  εκπαιδευτική  κοινότητα.

Καλό καλοκαίρι!!!

Εκ του  Δ.Σ. του Συλλόγου

Διαβάστηκε 545 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.