Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  6:27 μμ
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 18:07

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη η απογευματινή εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογευματινή εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι στις 21.00 το βράδυ

Σημαντικό θα πρέπει είναι το ενδιαφέρον εθελοντών να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που συνδιοργανώνουν σήμερα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και ο Σύλλογος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ 16.30 και 21.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι).

Δείτε φωτογραφίες:

Όπως έχει επισημανθεί η ανάγκη προσφοράς αίματος είναι μεγάλη, ενώ η δυνατότητα για να δώσει αίμα θα πρέπει να αφορά κάθε υγιή πολίτη ηλικίας από 18 έως και 65 χρόνων.

Οι αιμοδότες πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ προκειμένου στη συνέχεια να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν το δώρο ζωής!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 692 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.