Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  4:32 μμ
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 09:49

Έπαιξε πιάνο εναέρια στη φημισμένη γέφυρα Τατάρνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εναέριο κονσέρτο πιάνου πραγματοποιήθηκε, χθες βράδυ, στη φημισμένη γέφυρα Τατάρνας.

H πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία έλαβε χώρα ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής και αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Αγράφων και του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη.

Συγκεκριμένα, η ιδία ανήκει στην ομάδα του εξαιρετικού μουσικού Γιάγκου Ραυτόπουλου από την Πάτρα που είναι γνωστή για τα viral βίντεο σε διαφορα μερη της χώρας .

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος και η ομάδα του αρχικά επικοινώνησα με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Φίλων Γέφυρας Μανώλη Γρηγόρη Φέρρα ο οποίος στη συνέχεια έθεσε την πρότασή τους στον Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη.

Ο Δήμαρχος Αγράφων δέχθηκε άμεσα να υλοποιηθεί το εγχείρημα τους για γυρίσματα βίντεο κλιπ στην φημισμένη γέφυρα με παροχή οποιασδήποτε βοηθεια.

Αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο βίντεο που θα βγει σε λίγες ημέρες θα αναδείξει και την περιοχή.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σημαντική βοήθεια προσέφερε και η Περιφέρεια της Π.Ε Ευρυτανίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Τασιό για περαιτέρω άδειες όπως η διακοπή της κυκλοφορίας για κάποιες ώρες για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Όπως θα δείτε και στις φωτό το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με το πιάνο στο τέλος να φλέγεται καθώς ήταν μέσα στο σενάριο του βίντεο κλιπ.

http://dytikievritania.blogspot.com/

 

Διαβάστηκε 360 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.