Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 19:16

Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας αυτής της εβδομάδας – Τι ειδικότητες ζητούνται (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο, αλλά και σε άλλες περιοχές. Ξενοδοχεία, εταιρείες, γραφεία και επιχειρήσεις/καταστήματα αναζητούν προσωπικό. Διαβάστε ενδεικτικά 17 μικρές αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Τις υπόλοιπες αγγελίες θα τις βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία», που κυκλοφορεί στα περίπτερα.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOVA Αγρινίου ζητά πωλητή / τρια καταστήματος, άνω των 25 ετών, με προϋπηρεσία στις πωλήσεις. Aποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας για το πρότυπο ΚΞΓ My Dream School στο Αγρίνιο, για να διδάξει σε επίπεδα Kindergarten pre-junior & junior. Θα εκτιμηθεί η εργασιακή εμπειρία σε βιωματική διδασκαλία η αντίστοιχο επίπεδο. Παρέχονται: Νόμιμες αποδοχές (μισθός, δώρα, επιδόματα), εκπαίδευση και συνεχής επιμόρφωση, άριστο εργασιακό περιβάλλον. Βιογραφικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος ψήστης με γνώση ψησίματος στα κάρβουνα, σε σχάρα και σούβλα για επιχείρηση στο Αγρίνιο. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641 100390, ώρες επικοινωνίας: 13:00-15:00.


Η ΟΜΑΔΑ μας μεγαλώνει! Αναζητούμε καθηγητές / καθηγήτριες Αγγλικής με όρεξη και μεράκι για την διδασκαλία, ως μόνιμους συνεργάτες. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6974 439121.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας έως 35 ετών, από την «Αντιπροσωπεία Μπισκότα Παπαδοπούλου – ΑΣ Σαράκης ΑΕ» για μόνιμη απασχόληση. Τηλ. 2641021030 και 6936144575. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ DEZAART ζητά γραφίστα η άτομο με γνώσεις γραφιστικής (corel draw, photoshop, illustrator) για μόνιμη απασχόληση. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΩΝ στο χώρο των σούπερ μάρκετ, με έδρα το Αγρίνιο, ζήτα οδηγό διανομέα, με δίπλωμα Γ κατηγορίας και πιστοποίηση ΠΕΙ. Τηλ. 6977360248. Αποστολή βιογραφικού στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στο Αγρίνιο ζητάει αδειούχο και βοηθό χειριστή για μηχανήματα έργου (μικρός ερπυστριοφόρος εκσκαφέας – φορτωτάκι). Τηλ. 6949558317 κ. Γιάννης.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα με προϋπηρεσία με γνώσεις λογιστικών προγραμμάτων και οργάνωσης γραφείου, για στελέχωση του τμήματος λογιστικής σε Τεχνική Εταιρεία στο Αγρίνιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία από το boutique ξενοδοχείο Galaxa Mansion 4* με 9 σουίτες, στο Γαλαξίδι, για απογευματινή βάρδια 15:00-23:00. Βασικές γνώσεις Αγγλικών, δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία. Παρέχεται διαμονή, μισθός συζητήσιμος. Πληροφορίες: κ. Αυγουστίνος τηλ: 6970089328, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος ξυλουργός από βιοτεχνία στο Αγρίνιο. Τηλ. 2641091411.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από την επιχείρηση «ΚΑΒΑ Φύλακτος»:

  • Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Β’ Κατηγορίας για πλήρη απασχόληση (8ωρο) με όλες τις προβλεπόμενες αποδοχές.
  • Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Γ’ Κατηγορίας για πλήρη απασχόληση (8ωρο) με ελάχιστες καθαρές αποδοχές 1.000 ευρώ.

Τηλ. 6983505252. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ επιχείρηση ζητά να προσλάβει:

  • Βοηθό χειριστή μηχανημάτων έργου (φορτωτής).
  • Χειριστή φορτωτή εντός εγκατάστασης.

Εργασία 8ωρη, πενθήμερη, μισθός ικανοποιητικός με δυνατότητες εξέλιξης.

Τηλ. 6984605655. e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για τη θέση του barista, Part time & Full time. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641020989 και 6948526575.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία να εργαστεί σε ξενοδοχείο – εστιατόριο, στην ορεινή Ναυπακτία, στο τμήμα καθαριότητας και λάντζας. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6978172711.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  3. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  4. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  5. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  6. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  7. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  8. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  9. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.
  10. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  11. Περίπτερο-Σοφία Σταμούλη: Γ. Ρίτσου & Βλαχερνών (γήπεδο)
  12. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.
  13. Μίνι Μάρκετ-Φουρλή Δέσποινα: Μακρή 42.
  14. Περίπτερο-Μυταρά Δέσποινα: Πλατεία «Τρία Φανάρια»

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 398 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.