Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 13:55

Συμπόρευση ΚΑΣΙΑΝΗΣ (ΑΝΝΥΣ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ την ΚΑΣΙΑΝΗ (ΑΝΝΥ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ανταποκρίθηκα με προθυμία στην πρόσκληση του γνωστού Καθηγητού Γεωπόνου και Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, να είμαι υποψήφια μαζί του στις ερχόμενες εκλογές.

Ως νέα μητέρα, με ανησυχίες για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας, επιλέγω να συμπορευτώ με έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για τον Δήμο μας.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ έχει προσφέρει πολλά, χωρίς να επιδιώξει ανταλλάγματα, είναι ικανός και αποτελεσματικός, στοιχεία που εγγυώνται πως είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βγει ο Δήμος μας από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα, με συνεργασία να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μην αναγκάζονται οι νέοι μας να εγκαταλείπουν τον τόπο τους.

Στον τίμιο αυτόν αγώνα θα συνεισφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ.

ΚΑΣΙΑΝΗ (ΑΝΝΥ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Βρεφονηπιοκόμος

Διαβάστηκε 270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία