Παρασκευή, 29η Σεπτεμβρίου 2023  1:26 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 19:32

Καλύτερα να τις αποφεύγεις: Δες ποιες είναι οι 5+1 φράσεις που δεν πρέπει με τίποτα να πεις μετά το σεξ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όταν μιλάμε για το σεξ, πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες φράσεις που καλό είναι να μην τις αναφέρεις μετά το πέρας της πράξης.

Δεν θα ήταν, για παράδειγμα, αμέσως μετά το σεξ να ρωτήσετε τον παρτενέρ σας «αυτό ήταν όλο;».

Προφανώς άμα η διάρκεια ήταν πολύ μικρή πρέπει κάπως να βρεθεί μια λύση, ώστε να ικανοποιούνται και οι δύο, κι αυτή η λύση θα βρεθεί με συζήτηση που θα κάνετε κάποια άλλη στιγμή.

Μετά το σεξ, καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις που θα διαλύσουν την ψυχολογία του παρτενέρ σας και στη συνέχεια ενδέχεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο και σε εσάς.

Πάμε να δούμε κάποια παραδείγματα:

«Αυτό ήταν όλο;»

Αλήθεια, χρειάζεται να σας το εξηγήσουμε; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τσακίσετε την αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου…

«Ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα»

Ξεκινάτε για ένα κομπλιμέντο και το κάνετε να ακουστεί σαν προσβολή. Μπορεί πράγματι να μην το περιμένατε έτσι και να σας εντυπωσίασε, αλλά τι θα κερδίσετε με το να προσβάλετε έναν άνθρωπο, με τον οποίο στην τελική μόλις μοιράστηκες στιγμές ηδονής;

«Δεν ήταν έτσι με τον/την πρώην μου»

Ξανά εδώ. Πάτε για ένα κομπλιμέντο και καταλήγετε να προσβάλετε τον άλλον ανεπανόρθωτα. Η σύγκριση με πρώην, ακόμα κι αν γίνεται με σκοπό να ανεβάσει τον παρτενέρ, λειτουργεί πάντα -μα πάντα- αρνητικά.

«Καληνύχτα, φύγε…»

Θέλετε να κάνετε one night stand; Φυσικά και πολύ καλά θα κάνετε. Όταν μάλιστα είστε σύμφωνοι και οι δύο με αυτό είναι ακόμα καλύτερο. Δεν χρειάζεται όμως κανείς να γίνει αγενής. Όλα μπορούν να «ειπωθούν» με διακριτικό και ευγενικό τρόπο.

Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να αρχίσετε το χασμουρητό. Αν δεν πάρει το μήνυμα, μπορείτε να πείτε «πωπω πήγε 3! Δουλεύω σε λίγες ώρες».

«Ήμουν ο καλύτερος/η σου;»

Έλεος. Απλά έλεος.

«Προφυλακτικό βάλαμε;»

Μεγάλο λάθος! Γιατί είναι μεγάλο λάθος; Γιατί αυτό πρέπει να το ρωτάτε ΠΡΙΝ το σεξ και όχι μετά. Πάνω από όλα η ασφάλεια και η υγεία μας.

pronews.gr

Διαβάστηκε 323 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.