Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:56 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 12:10

Συμπόρευση ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΒΙΤΣΑΝΑΚΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον Αρχαιολόγο, Σπηλαιολόγο Ερευνητή, Συγγραφέα, ΙΩΑΝΝΗ ΖΑΒΙΤΣΑΝΑΚΗ και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να στηρίξω τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, και να συμπορευτώ μ’ αυτόν, επειδή εμπιστεύομαι τη δέσμευσή του:

  1. Να αφιερώσει το αξιόλογο προσωπικό πολιτικό κεφάλαιό του, στην παντοειδή ανάπτυξη του τόπου μας.
  2. Να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό τού τόπου, χωρίς περιθωριοποιήσεις ικανών προσώπων.
  3. Να δώσει έμφαση στα θέματα του τομέα Πολιτισμού, στα οποία και ο ίδιος δραστηριοποιούμαι.

Τον ακέραιο και αξιοπρεπή, τον ικανό και αποφασιστικό άνθρωπο, τον επιτυχημένο και έμπειρο Δικηγόρο και Εκπαιδευτικό, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, τον γνωρίζουμε όλοι. Ξέρουμε τη μέγιστη συμβολή του στη δημιουργία σημαντικότατων για τον τόπο μας δομών, του Τ.Ε.Ι., του Ε.Π.Α.Λ., του Δ.ΙΕΚ. και του Κ.Π.Ε. αλλά και το διαχρονικό και εμπράκτως εκδηλούμενο ενδιαφέρον του για τα κοινά της περιοχής μας. Το να έχουν καρποφορήσει δε τόσες προσπάθειες, χωρίς θεσμικό ρόλο, σημαίνει πως διαθέτει αδιαμφισβήτητες ικανότητες και αποτελεσματικότητα, αλλά και ανιδιοτέλεια και μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, προσόντα άριστα και ζητούμενα για ένα Δήμαρχο.

Κατανοώ απολύτως την αγάπη του για τον τόπο αφού κι εγώ, επί 22 χρόνια, επιτελώ ανιδιοτελώς επιστημονικό και αναπτυξιακό έργο, στον τομέα της Ερευνητικής Σπηλαιολογίας, έχοντας οργώσει κάθε γωνιά του Νομού μας και έχοντας ερευνήσει περί τις 300 σπηλαιομορφές, συνεργαζόμενος με όλες τις Αρχές επί του αντικειμένου.

Οι κύριες σπουδές μου είναι στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης (Ε.Κ.Π. Αθηνών) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου).

Αποτελώ την πηγή ενημέρωσης του Αιτωλοακαρνανικού Αρχείου της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας του Υπ.Πο. (σχεδόν 200 αναφορές), με αποτέλεσμα σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις.

Πολλά σπηλαιολογικά άρθρα μου έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και έχω συγγράψει και εκδώσει αρκετά βιβλία επ’ αυτού του θέματος.

Ως Σπηλαιολόγος Ερευνητής έχω ιδρύσει και είμαι Πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Δυτικής Ελλάδος «Εταιρεία Καρστικών Ερευνών».

Είμαι πιστοποιημένος από τη Γ.Γ.Π.Π. Διασώστης (Ορεινή - Αστική Διάσωση).

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με επικεφαλής το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, σε ένα καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα και με τη μέγιστη δυνατή συστράτευση δυνάμεων, στην οποία όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, θα επιτύχουμε τα μέγιστα δυνατά θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΑΚΗΣ

Αρχαιολόγος, Σπηλαιολόγος Ερευνητής, Συγγραφέας

Διαβάστηκε 203 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία