Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 22:21

Εκδήλωση για την απελευθέρωση του Αγρινίου από τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της Αγίας Τριάδας (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το απόγευμα της Παρασκευής 02/06 πραγματοποιήθηκε η λήξη των κατηχητικών συνάξεων παιδιών της Αγίας Τριάδας Αγρινίου. Η τελετή λήξης φιλοξενήθηκε στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. και προσέκλισε πολύ κόσμο, λόγω και του ενδιαφέροντος θέματος που επέλεξαν τα παιδιά να ασχοληθούν και βάση αυτού να ανεβάσουν θεατρική παράστασή!

Υπό την παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, των Αντιδημάρχων Ευθυμίου Γρίβα και Κωνσταντίνου Ζώη τα παιδιά των κατηχητικών “ανέβασαν” θεατρικό για την απελευθέρωση του Αγρινίου, το οποίο εντυπωσίασε.

Μάλιστα για την εκδήλωση αυτή και την παρουσίαση του συγκεκριμένου θεατρικού τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας της Αγίας Τριάδας δουλεύουν καιρό!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η χορωδία των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Καινουργίου παρουσίασα παραδοσιακά τραγούδια και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Ρούμελη” παραδοσιακούς χορούς!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 241 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.