Κυριακή, 1η Οκτωμβρίου 2023  11:40 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 13:19

Συμπόρευση ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΓΕΝΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΓΕΝΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Έχουμε από καιρό διαπιστώσει πως ο Δήμος μας πάει προς το χειρότερο, τη στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας φροντίζουν για το καλό των πολιτών τους και δημιουργούν ανάπτυξη.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, τον οποίον εμπιστεύομαι απόλυτα ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει το Δήμο μας σε πορεία ανάπτυξης και να ωφεληθούμε όλοι μας.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι γνωστός στο Δήμο μας για την προσφορά του στον τόπο μας, έχει τις γνώσεις, ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, έχει την εμπειρία, το κύρος, την αποφασιστικότητα να φέρει αποτελέσματα που θα βοηθήσουν όλους μας.

Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια μαζί μ’ αυτόν για Δήμαρχο να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Διαβάστηκε 152 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.