Παρασκευή, 19η Ιουλίου 2024  12:31 πμ
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 18:10

Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου με Διευθύνοντα Σύμβουλο Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Αποστολάκο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση  για το ρόλο που πρεσβεύει στον πρωτογενή τομέα  ο  Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ Α.Ε)  στην διαμόρφωση καλύτερων τιμών τόσο για τον παραγωγό, όσο και για τη λιανική, είχε την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Αθήνα  ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης,  Θεόδωρος Βασιλόπουλος  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού,  Απόστολο Αποστολάκο.  

Στόχος του οργανισμού είναι η  καλύτερη λειτουργία, ο εκσυγχρονισμός  και  η ανάπτυξη των Κεντρικών Αγορών Αθήνας, Πάτρας και των Ιχθυοσκαλών της χώρας, σύμφωνα με  τα διεθνή πρότυπα. Ο Αντιπεριφερειάρχης  στην συζήτηση που είχε με τον κ. Αποστολάκο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την  συνεχή  βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με  όρους ποιότητας και προσβασιμότητας, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών  και την ανάπτυξη συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό  να φιλοξενούνται  και τοπικές επιχειρήσεις  εμπορίου οπωροκηπευτικών, κρεάτων, προϊόντων αλιείας και γενικότερα τροφίμων, νωπών ή μεταποιημένων προϊόντων σε αυτές τις αγορές. Ο πρωτογενής τομέας της Περιφέρειάς μας στηρίζεται σε  δυναμικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα που συμμετέχουν σε τέτοια εξελισσόμενα συνεργατικά σχήματα.»

Διαβάστηκε 207 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία