Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  6:08 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 19:42

Αγρίνιο: «Γκολ» από αστυνομικούς για την υποστήριξη της «Φλόγας» (εικόνες +video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διεξήχθη στο Αγρίνιο το 1ο  ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 30/05 στο γήπεδο του Παναιτωλικού το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Φλόγα» που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Στο διήμερο τουρνουά που διέθετε πανελλαδικό χαρακτήρα συμμετείχαν συνολικά τέσσερις ομάδες, από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ακαρνανίας, Αχαΐας, Τρικάλων και Φωκίδας. Οι προκριματικοί αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα του Δοκιμίου και του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο του Παναιτωλικού!

Ο Πρόεδρος η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Δημοσθένης Ταμπακέλης τόνισε στη «Σ» μιλώντας για το τουρνουά:

Η Ελένη Παπαγιάννη και ο Δημοσθένης Ταμπακέλης

«έχει πανελλαδικό χαρακτήρα, αν και ξεκινήσαμε δειλά – δειλά φέτος λόγω του ότι ήταν η πρώτη διοργάνωση. Συμμετείχαν τέσσερις ομάδες από όλη την Ελλάδα, αν και αργότερα εξέφρασαν την θέληση να έρθουν κι άλλες ομάδες, αλλά οι διαδικασίες είδη είχαν ολοκληρωθεί. Συμμετείχαν στο τουρνουά οι ομάδες της Δ.Α Ακαρνανίας, Αχαΐας, Τρικάλων και Φωκίδας. Ήρθαμε κοντά οι συνάδελφοι αστυνομικοί και μέσω της δράσης μας αυτής μπορέσαμε να βοηθήσουμε και το Σύλλογο «Φλόγα», όπου είναι Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν ότι υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο ως προς την αγορά των εισιτηρίων. Στόχος είναι του χρόνου, όπου θα είναι το δεύτερο τουρνουά, ανάλογα πόσες ομάδες και από ποιες περιφέρειες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, να διεξάγονται αγώνες περιφερειακά και στη συνέχεια θα επιλέγεται ο τόπος για τον τελικό αγώνα. Σίγουρο είναι πως θα υπάρχει το φιλανθρωπικό στοιχείο, το οποίο θα προσπαθήσουμε να το διευρύνουμε».

Τα έξοδα της διοργάνωσης καλύφθηκαν απ’ την τοπική διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης, ενώ ο κ. Ταμπακέλης συμπλήρωσε: «όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την φλόγα της αγάπης και της ελπίδας αναμμένη για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών  που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους νεοπλασματική ασθένεια, να βγουν και αυτά νικητές στο δικό τους αγώνα. Η φιλία και η αλληλεγγύη να αποτελεί πάντα πυξίδα στην ζωή όλων μας, για έναν καλύτερο κόσμο».

Από την πλευρά της «Φλόγας» η εκπρόσωπος του Συλλόγου, Έλενα Παπαγιάννη, ευχαρίστησε τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών για την πρωτοβουλία της να στηρίξει τη «Φλόγα» μέσα από αυτή τη διοργάνωση. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλο αυτό που γίνεται και φυσικά ευχαριστούμε και τον κόσμο, που στηρίζει όλες τις δράσεις που γίνονται για τη Φλόγα» ανάφερε η Έλενα Παπαγιάννη.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 263 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 20:02
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News