Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 22:49

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο Αποστόλης Ζούγκος.

ΑΠΟΣΤΟΛHΣ ΖΟΥΓΚΟΣ

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο  Αποστόλης Ζούγκος, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου να είμαι υποψήφιος στο Συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Θεωρώντας πως η συμμετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση μας και με την πίστη ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας Δήμαρχος που έχει επιδείξει δείγματα έντιμης, σοβαρής και αξιόπιστης διαχείρισης στο Δήμο θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις,  ώστε το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών να μας δώσει την δυνατότητα να βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ τον τόπο μας».

 

Στο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο Γιώργος Σάλας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΣ

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Γιώργος Σαλας, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Δηλώνω εκ νέου την στήριξή μου στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, Κώστα Λύρου αλλά και την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό της «Δημιουργικής Ανατροπής» .

Η θητεία που διανύσαμε την οποία υπηρέτησα ως Αντιπρόεδρος στο Αιτωλικό ήταν μια πολύ δύσκολη θήτευα με πολλά προβλήματα εμπόδια και ανυπέρβλητες καταστάσεις .

Παρ´ ολα αυτά η δημοτική αρχή απέδειξε ότι μπορεί με εργατικότητα και εντιμότητα να διαχειριστεί τις κρίσεις με τον καλύτερο τρόπο .

Η υπεύθυνη και ανιδιοτελή πορεία του Δημάρχου Κώστα Λύρου της οποίας τα αποτελέσματα γίνονται ήδη ορατά πιστεύω πως είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση για τον τόπο μας και για το λόγο αυτό θα είμαι πάλι υποψήφιος μαζί του για να ολοκληρωθεί η μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει .»

Διαβάστηκε 324 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία