Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  8:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 20:56

Acheloos Run: Επιτυχίες και προσωπικά ρεκόρ Αιτωλοακαρνάνων αθλητών (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγώνας Δρόμου Acheloos Run επέστρεψε για 5η χρονιά δίπλα στον Αχελώο σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο που έλαβε χώρα στις 27 και 28 Μαΐου 2023 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου υπό την εποπτεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε μια συνδιοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Oiniades Running Team με τον Δήμο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού – Αθλητισμού.

Μεγάλη η συμμετοχή  των αθλητών τόσο από το νομό αλλά και από άλλες περιοχές που κατέφθασαν, να τρέξουν σε αυτό το όμορφο μέρος δίπλα στον ποταμό Αχελώο.

Από την πόλη του Αγρινίου αθλητές έλαβαν μέρος και διέπρεψαν στον αγώνα τον  δρόμου  των 21χλμ.

Πρώτος στους άντρες ήρθε ο Κωνσταντίνος Τουσέ

Η Νίκη Μπουκουβάλα, Μαρία Ίβρου, Ηλίας Νικολάου, Μπάμπης Παπαδογιώργος, Κων/νος Ματσούκας, Κωνστνατίνος Τουσέ, είναι αθλητές του Αγρινίου, οι οποίοι διέπρεψαν στον αγώνα

Μάλιστα η Μαρία Ίβρου έχοντας στο ενεργητικό της αρκετούς ημιμαραθωνίους, αυτή τη φορά όμως κάνοντας όχι μόνο καλό χρόνο αλλά και προσωπικό ρεκόρ 1ώρα και 40λεπτά, πήρε την δεύτερη θέση γυναίκας στα 21χλμ στο Acheloos Run, ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε η Νίκη Μπουκουβάλα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 417 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.