Τρίτη, 16η Ιουλίου 2024  1:39 μμ
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 15:23

Συμπόρευση ΤΣΑΦΩΝΙΑ ΚΩΣΤΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον ΤΣΑΦΩΝΙΑ ΚΩΣΤΑ, από τα Ελληνικά, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Δήμο μας είναι στη χειρότερη κατάσταση. Τα χωριά μας βρίσκονται σε συνεχή εγκατάλειψη και όλα τα χρόνια   κανένας δεν ασχολήθηκε για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Όπως πάμε, θα φύγουν όλοι οι συνδημότες μας για άλλα μέρη, για να βρουν μία εργασία να επιβιώσουν.

Εγώ εργάζομαι στο χώρο της εστίασης και στον τόπο μας ζω κάθε μέρα τις συνέπειες στην ανεργία των συνδημοτών μας, από την παντελή έλλειψη του τουρισμού. Τη στιγμή που άλλοι Δήμοι πνίγονται στον τουρισμό.

Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, ανταποκρίθηκα να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις, γιατί διαπίστωσα ότι είναι ο μόνος δυναμικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, που μπορεί αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Από τους συνδημότες μας ακούω τα καλύτερα για την προσφορά του, ως Γεωπόνου καθηγητού. Σήμερα είναι Δικηγόρος, με γνώσεις και ικανότητες και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη που χρειάζεται.

Πρέπει όλοι μας να τον βοηθήσουμε και να του δώσουμε την δύναμη να πάμε το Δήμο και τα χωριά μας μπροστά, για να μπορούμε να ζούμε χαρούμενοι, με αξιοπρέπεια.                 

                          

ΤΣΑΦΩΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Διαβάστηκε 283 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News