Κυριακή, 1η Οκτωμβρίου 2023  12:19 μμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 14:47

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφια θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Χριστίνα Μπέλλου-Ντάλλα, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΕΛΛΟΥ ΝΤΑΛΛΑ

Σε δήλωσή της η κα. Χριστίνα Μπέλλου-Ντάλλα ανέφερε:

«Η αγάπη για τον τόπο μου και η διάθεσή μου για προσφορά με παρακίνησαν να αποδεχθώ την τιμητική για μένα πρόταση του Δημάρχου μας, Κώστα Λύρου, να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή». Ετσι θα μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω στην κοινή μας προσπάθεια για ένα ακόμη καλύτερο Δήμο. Αγαπάω το τόπο μου και θέλω να προσφέρω και μέσα από τα κοινά θα έχω λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τον Δήμο και την ποιότητα της ζωής μας»

 

Αφροδίτη Παπαδογίωργου: «Προχωράμε σταθερά με Κώστα Λύρο»

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΟΥ

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Αφροδίτη Παπαδογέωργου.

Σε δήλωση της η κα. Αφροδίτη Παπαδογέωργου ανέφερε:

«Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει μια αγαστή συνεργασία με τον Κώστα Λύρο και διατηρώντας μια πολυετή οικογενειακή φιλία που με τιμά, υποστηρίζω αβίαστα την επανεκλογή του. Ο Κώστας Λύρος έχει αποδειχθεί ένας ικανός και εργατικός Δήμαρχος και κυρίως υπερασπιστής του δημοσίου συμφέροντος με μεγάλη μέριμνα για την εξυγίανση του δήμου η οποία αποτελεί βάση για κάθε περαιτέρω προοπτική ανάπτυξης.

Πρέπει να δώσουμε στον Κώστα Λύρο την ευκαιρία και την ευθύνη να προχωρήσει το σπουδαίο έργο του για έναν δήμο με γερά θεμέλια και όχι ανώφελη επιστροφή στο παρελθόν. Προχωράμε σταθερά με τον Λύρο!»

 

Διαβάστηκε 231 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 15:19
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.