Σάββατο, 30η Σεπτεμβρίου 2023  8:33 μμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 14:19

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Κωνσταντίνα Ξηρού η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:

« Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι, εργάζομαι στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ) και μέσα από τον συνδικαλισμό έμαθα να μάχομαι μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και  στρατηγικές.

Η απόφασή μου, στην πρόταση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου  να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, πάρθηκε έπειτα από ώριμη σκέψη.

Είμαι πεπεισμένη ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος με όραμα και θέληση και ο μόνος που μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος  μας.

Σας καλώ να αγωνισθούμε όλοι μαζί για το κοινό μας όραμα, που δεν είναι τίποτα άλλο από την ανάπτυξη του τόπου μας»

Στο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο Χρήστος Κολοβός

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Χρήστος Κολοβός, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως για να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης ο Δήμος μας πρέπει να συμπράξουν πολλές και διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις αλλά και μεμονωμένα άτομα. Επίσης πιστεύω πως σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να συμμετέχουν και νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και πρακτικές, αφού ουσιαστικά έτσι χτίζουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο που ζουν, εργάζονται, δημιουργούν και εν τέλει αγαπούν.

Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο εκτιμώντας την ειλικρίνειά του, τόσο στα λόγια του όσο και στις πράξεις του καθώς και το όραμά του για τον Δήμο μας για το οποίο εργάζεται με σθένος και αποφασιστικότητα»

Διαβάστηκε 183 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.