Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:08 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 20:02

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ Συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ

Συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ανταποκρίθηκα άμεσα και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Θανάση Λύρου, τον οποίον είχα Καθηγητή στο Λύκειο, να είμαι μαζί του υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Έχω άμεση γνώση των ικανοτήτων του καθηγητού μου και σήμερα επιτυχημένου δικηγόρου και είμαι σίγουρος πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να βοηθήσει τον τόπο μας και ιδιαίτερα εμάς του νέους, που αποφασίσαμε να μείνουμε και να δραστηριοποιηθούμε εδώ.

Είμαι επιχειρηματίας, έχοντας ιδρύσει δική μου επιχείρηση, στην οποία απασχολώ και άλλους νέους ανθρώπους. Άρα παράγουμε προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και τον τόπο γενικώτερα.

Κι όμως ο ευλογημένος τόπος μας βρίσκεται σε καταστροφική πορεία. Ο πληθυσμός συρρικνώνεται, οι νέοι άνθρωποι φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν δουλειά, αφού δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας, επενδύσεις δεν γίνονται, ο τουρισμός, που θα μπορούσε να δώσει οικονομική ώθηση και σίγουρη ανάπτυξη, παραμένει εντελώς αναξιοποίητος. Δυστυχώς όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να φέρουν αποτελέσματα.  

Είμαι σίγουρος πως ο κ. Θανάσης Λύρος είναι άνθρωπος με εμπειρία, με μεγάλες ικανότητες, αποτελεσματικός, με συγκεκριμένη προσφορά στον τόπο, και μπορεί να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στο Δήμο μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ

Επιχειρηματίας

Διαβάστηκε 229 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία