Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:47 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 17:42

Taekwondo Κακαρελης. 2ος Σύλλογος στο διεθνές μίτινγκ με 250 συλλόγους από όλη την Ευρώπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΑΡΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ 2η θέση ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συμμετείχε σε ένα πολύ δύσκολο διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo με συμμετοχή 1500 ΑΘΛΗΤΕΣ- 30 ΧΩΡΕΣ - 250 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΌ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ κατέκτησε την 2η θέση της γενικής κατάταξης με συγκομιδή 15 χρυσών μεταλλίων- 4 ασημενιων και 12 χάλκινων δείχνοντας ότι ο σύλλογος κάνει εξαιρετική δουλειά στα παιδικά του τμήματα.

Ο σύλλογος σε μια ακόμη μεγάλη διεθνής διοργάνωση που έγινε στο Νις της Σερβίας το Σάββατο κατάφερε να φερει εξαιρετικα αποτελέσματα κατω απο την καθοδήγηση του προπονητή Κακαρελη Νίκο. Οι αθλητές μετά από δύσκολους αγώνες κατάφεραν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα κατακτώντας την 2η θέση σε όλες τις ηλικίες, την 3η θέση στις κατηγορίες Α κάτω των 12 ετών και την 3η θέση στις Β κατηγορίες.

15 ΧΡΥΣΑ

4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ

12 ΧΑΛΚΙΝΑ

Οι αθλητές σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο κατάφεραν να ανέβουν στις 3 κορυφαίους συλλόγους της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 250 συλλόγους από όλη την Ευρώπη, ανεβάζοντας το Αγρίνιο για μια ακόμη φορά στο βάθρο των κορυφαίων.

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές μας αλλά και στους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους σε κάθε αγώνα.

 

Διαβάστηκε 315 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.