Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:50 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 12:24

Θανάσης Λύρος: Οι προσωπικές μου «Δράσεις Παιδείας», από την δεκαετία του ’70, στην πόλη του Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον πρωτότυπο «τηλεοπτικό» τρόπο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος, συνεχίζει τις αναφορές στην προσωπική του συνεισφορά στον χώρο της Παιδείας στο Μεσολόγγι.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς με τίτλο: «Δράσεις Παιδείας», γίνεται αναφορά στην καθοριστική, για τον χώρο της Παιδείας, προσωπική του παρέμβαση στον τότε Υπουργό Παιδείας, Αθανάσιο Ταλιαδούρο, ώστε να βρεθεί λύση για την καλύτερη λειτουργία του τότε ΤΕΛ Μεσολογγίου.

Ο Θανάσης Λύρος, ως Διευθυντής τότε του ΤΕΛ Μεσολογγίου, κατάφερε με προσωπικό αγώνα και χωρίς κάποιον θεσμικό ρόλο, να εξευρεθεί λύση σε βασικές ανάγκες για την λειτουργία του Σχολείου το οποίο μέχρι και σήμερα φιλοξενεί – ως ΕΠΑΛ, πλέον - πολλούς μαθητές, από ολόκληρη την επαρχία Μεσολογγίου, με πολλές ειδικότητες.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία