Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  2:52 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 21:35

Παναιτωλικός: Ο σχεδιασμός που ξεκίνησε, οι εισηγήσεις Αναστασίου και η «ανανέωση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει να «τρέχει» τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν σε αυτόν οι εισηγήσεις του Γιάννη Αναστασίου.

Στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Αγρινίου οι συναντήσεις μεταξύ των διοικούντων αλλά και των μελών που απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε πραγματοποιηθεί και η «απολογιστική» συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος προχώρησε στις σχετικές εισηγήσεις, με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, όπως άλλωστε είχε αναφέρει ότι θα έκανε και στην τελευταία του συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο.

Επόμενη μέρα με Αναστασίου ή χωρίς

Το περιεχόμενο των εισηγήσεων, όπως είναι λογικό, το γνωρίζουν μόνο ο κ. Αναστασίου και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Αυτή η συνάντηση όμως θα δρομολογήσει έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα επηρεαστεί άμεσα από τις εισηγήσεις του Αρτινού τεχνικού, ανεξαρτήτως αν αυτός θα παραμείνει ή όχι στο «τιμόνι».

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniara.gr, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η «επόμενη ημέρα» θα βρει τον Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Άλλωστε, υπάρχουν απόψεις που εκφράζονται υπέρ αυτού του ενδεχόμενου, όπως και άλλες που εκφράζονται κατά.

Ακόμη είναι νωρίς, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο Μάιος και τα μέτωπα που παραμένουν ανοικτά είναι πολλά στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Σε περίπτωση άλλωστε που δεν υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με πιθανή πώληση των μετοχών του Φώτη Κωστούλα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος σε δηλώσεις του, τότε αυτός θα παραμείνει στο τιμόνι και θα «χαράξει» τον δρόμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκείνος θα ορίσει τους στόχους και θα επωμιστεί και το κόστος, όπως κάνει τα τελευταία 18 χρόνια, ώστε να κυλίσει ομαλά η νέα σεζόν.

Θα αξιολογηθεί ο απολογισμός και οι εισηγήσεις

Αυτό που προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ είναι ότι, όπως συνέβη και με προκατόχους του κ. Αναστασίου τα προηγούμενα χρόνια, η πάγια τακτική της ομάδας του Αγρινίου είναι πάντα να συλλέγει τον απολογισμό και τις εισηγήσεις του προπονητή, να τις αξιολογεί και να πράττει αναλόγως…

Το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου, αφού ο απολογισμός και οι εισηγήσεις του θα αξιολογηθούν και θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν για τη νέα σεζόν, ανεξαρτήτως αν η τελική απόφαση της διοίκησης των «καναρινιών» θα είναι η ανανέωση της συνεργασίας τους ή όχι.

Σε μία πρώτη φάση πάντως, οι ίδιες πληροφορίες του agriniara.gr αναφέρουν ότι η πλειοψηφία των παικτών τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, το πιθανότερο είναι ότι οδεύουν προς την πόρτα της εξόδου, με μοναδική εξαίρεση ίσως τον Κώστα Αποστολάκη, με τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

Η πιθανή ανανέωση του ρόστερ

Από εκεί και πέρα, με δεδομένη την αποχώρηση του Λάρσον (έληξε ο δανεισμός του) και τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις των Ανέστη, Χουχούμη, Μάρτενσον, Κολοβού, Ντίας, Μόρσεϊ και Νταγκό (τα συμβόλαια που λήγουν, αν δεν ανανεωθούν), δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ειδικά αν συνυπολογιστεί και το ενδεχόμενο αποχωρήσεων κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά για διάφορους λόγους, ίσως να μην βρίσκονται στο Αγρίνιο με την έναρξη της νέας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, πριν την οποιαδήποτε ανανέωση του ρόστερ, θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, χωρίς μέχρι την δεδομένη στιγμή να υπάρχει επικρατέστερο σενάριο.

Πηγή: agriniara.gr

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.