Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:09 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 19:49

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αθηνά γίνεται μητέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία μεγάλη απόφαση θα ανατρέψει τα δεδομένα. Η Αθηνά θα γίνει μαμά και η χαρά της θα είναι τεράστια, στην γη της ελιάς. Πώς θα συμβεί, όμως, αυτό και ποιες θα είναι οι εξελίξεις, στα επόμενα επεισόδια;

Ένα κακό νέο σκάει σαν κεραυνός. Ο Άγγελος, ο παππούς της μικρής Φιλιώς, πεθαίνει ξαφνικά από ανακοπή. Η μικρή μεταφέρεται σε ίδρυμα και όλοι στενοχωριούνται με αυτή την εξέλιξη.

Η Αθηνά, έχοντας μάθει την ιστορία του κοριτσιού, αποφασίζει να αναλάβει δράση… Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Αθηνά ανακοινώνει στην μαμά της πως θα κάνει τα πάντα, για να υιοθετήσει αυτό το κοριτσάκι, στην γη της ελιάς.

Η Μαρία της δίνει την ευχή της και οι διαδικασίες για την υιοθεσία του κοριτσιού ξεκινούν. Η Αθηνά γνωρίζεται με την μικρή Φιλιώ και αμέσως δένεται μαζί της. Είναι αποφασισμένη να την διεκδικήσει, ακόμη κι αν η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και κουραστική.

Θα καταφέρει να γίνει η νέα μαμά της Φιλιώς; Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια και ποιο το μέλλον του παιδιού;

Youfly.com

Διαβάστηκε 368 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.