Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:40 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 22:58

Μεσολόγγι: Μαθητής δημοτικού σχολείου προκρίθηκε σε διαγωνισμό αστρονομίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κερασιώτης Σεραφείμ, μαθητής της Δ΄ τάξης του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου προκρίθηκε στον τελικό πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό αστρονομίας  

Στα αποτελέσματα της 1 ης φάσης του 7 ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας για μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων δημοτικών σχολείων 2023 «ΑΓΛΑΟΝΙΚΗ», ο 10χρονος Μεσολογγίτης μαθητής της Δ΄ τάξης του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου Κερασιώτης Σεραφείμ δηλώνει παρών.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό διαγωνισμό αστρονομίας (2 η φάση) «ΥΠΑΤΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στο Βόλο.

Συγχαρητήρια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου, τη δασκάλα του Βέφα Λαχανά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που νοιάζονται πολύ για τους μαθητές τους.

Δείτε τα αποτελέσματα του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημοτικού 2023:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.