Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 16:43

Elite League: Κόντρα για την παραμονή ανάμεσα σε ΑΟ Αγρινίου και Αμύντα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αγρίνιο υποδέχεται τον Αμύντα το Σάββατο (17:00) στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τα play out της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία, αφού πλέον δεν έχουν περιθώρια λάθους. Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη με 74-69 την Τετάρτη στον Υμηττό έχουν το προβάδισμα με 2-1, αλλά για την σωτηρία απαιτούνται τρεις νίκες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

«Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι των play out με τον Αμύντα δε μας αφήνει περιθώρια για λάθη. Έχουμε αφήσει ήδη πίσω αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε τον τελικό του Σαββάτου στην έδρα μας, όπου μοναδικός μας στόχος είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να φτάσουμε στη νίκη, προκειμένου να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι με τη στήριξη των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε», δήλωσε με αυτοπεποίθηση ο 26χρονος φόργουορντ του Αγρινίου, Θανάσης Ντουζίδης.

«Το παιχνίδι στο Αγρίνιο είναι ένας ακόμα “τελικός” για μας, που για καλή μας τύχη σε όλους τους “τελικούς” μέχρι τώρα παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο!

Ο αντίπαλός μας είναι μια επικίνδυνη ομάδα με έναν καλό κι έμπειρο προπονητή, που είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν ξανά έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη και να γίνει ένα ακόμα συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ μας! Από την μεριά τη δική μας είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες ώστε να τελειώσουμε τη σειρά το Σάββατο στο Αγρίνιο και να εκμεταλλευτούμε την καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τους τελευταίους μήνες, πανηγυρίζοντας για την παραμονή μας στην κατηγορία», τόνισε ο 35χρονος σέντερ του Αμύντα, Πάνος Κουκουνιάς.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 192 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.