Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:24 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 13:04

Ο Επιχειρηματίας και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ τον ΘΩΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είμαι έμπορος και διατηρώ κατάστημα υποδημάτων στο Μεσολόγγι. Έχω σπουδάσει Art Design στην ΑΚΤΟ και σήμερα είμαι Ταμίας του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Ο Εμπορικός κόσμος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά μιας κοινωνίας και σε μεγάλο βαθμό αποτυπώνει αν αυτή είναι υγιής ή αν νοσεί. Στη δική μας μικρή κοινωνία η κατάσταση τείνει να φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή μας έχει γίνει πολύ δύσκολη, οι άνθρωποι τα φέρνουν δύσκολα βόλτα, θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν, επενδύσεις δεν έρχονται. Η κοινωνία μαραζώνει μέρα με τη μέρα. Το βαρύ χαρτί του Δήμου μας, ο τουρισμός, που θα φέρει ζεστό χρήμα, θέσεις εργασίας και σίγουρη προοπτική ανάπτυξης παραμένει τραγικά ανεκμετάλλευτος.

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε όσους διαχειρίστηκαν τα θέματα του Δήμου μας και δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν δυναμικά και στοχευμένα τις διαδικασίες ανάπτυξης της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τουρισμού. Όσοι ψηφίστηκαν από το λαό και απέτυχαν δεν δικαιούνται να επανέρχονται και να ξαναζητάνε ψήφο.

Η τελευταία δεκαετία υπήρξε εντελώς απελπιστική. Ειδικότερα η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έπραξε το παραμικρό, φάνηκε παντελώς αδιάφορη και ανίκανη.  Όσοι δε ακολουθούν τους αποτυχημένους καταδικάζουν τον τόπο σε μαρασμό.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να εκλέξουμε ανθρώπους ικανούς να διαχειριστούν αυτά τα κρίσιμα ζητήματα. Δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω πειραματισμών. Χρειάζονται άνθρωποι με γνώση, με εμπειρία, με αποφασιστικότητα να τρέξουν όλα αυτά τα κομβικά ζητήματα του Δήμου μας, άνθρωποι χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις.

Είμαι σίγουρος πως ο Θανάσης Λύρος είναι ο μοναδικός που έχει όλες αυτές τις ικανότητες, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά  που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος για να πάει ο τόπος μας μπροστά. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν, όταν με προσωπικές του παρεμβάσεις, ο Δήμος μας απέκτησε πολύ σημαντικές δομές Παιδείας, που έφεραν μεγάλη οικονομική ανάπτυξη.

Σε συνεργασία με το Θανάση Λύρο, με το θεσμικό του ρόλο ως Δημάρχου, θα βάλουμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε κάθε επίπεδο.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Επιχειρηματίας,

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής

του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Διαβάστηκε 248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία