Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2023 18:23

Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων αυτή την εβδομάδα – λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Διάφορες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, εταιρείες και καταστήματα είναι ανοιχτές αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο (και όχι μόνο). Δείτε που θα επικοινωνήσετε και που θα στείλετε βιογραφικό:


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από την επιχείρηση «ΚΑΒΑ Φύλακτος»:

  • Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Β’ Κατηγορίας για πλήρη απασχόληση (8ωρο) με όλες τις προβλεπόμενες αποδοχές.
  • Οδηγός – διανομέας με Δίπλωμα Οδήγησης Γ’ Κατηγορίας για πλήρη απασχόληση (8ωρο) με ελάχιστες καθαρές αποδοχές 1.000 ευρώ.
  • Άτομο για κάλυψη κενής θέσης εργασίας, 18-30 ετών, με κάρτα ανεργίας, για 7μηνο πρόγραμμα (προεργασία) της ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ.

Τηλ. 6983505252. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ παιδαγωγοί με προϋπηρεσία με παιδιά για άμεση πρόσληψη σε ΚΔΑΠ και Παιδότοπο. Οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ επιχείρηση ζητά να προσλάβει:

  • Βοηθό χειριστή μηχανημάτων έργου (φορτωτής).
  • Χειριστή φορτωτή εντός εγκατάστασης.

Εργασία 8ωρη, πενθήμερη, μισθός ικανοποιητικός με δυνατότητες εξέλιξης.

Τηλ. 6984605655. e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από νέο εστιατόριο – μαγειρείο στο Αγρίνιο, κοπέλα ή νεαρός για την κουζίνα (ζεστή ή κρύα) με προϋπηρεσία στην εστίαση, καθώς και νέος με δικό του μηχανάκι για delivery, εργασία πρωινή 6ήμερη. Τηλ. 6949377694. E-mail για βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΖΗΤΕΙΤΑΙ νέα/νέος, 18-30 ετών, με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (προεργασία), ως βοηθός κουζίνας χωρίς προϋπηρεσία, για εστιατόριο στο Αγρίνιο, πρωινή απασχόληση. Τηλ. 6949377694. E-mail για βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι και σερβιτόρες για την καλοκαιρινή σεζόν από το Aqua Terra. Τηλ. 6948317474 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η FAMILY Bakery Thomopoulos, που εδρεύει στο 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αντιρρίου, αναζητάει δύο άτομα για πλήρη εργασία:

  1. Βοηθό παραγωγής αρτοποιΐας.
  2. Οδηγό – Βοηθό συσκευασίας – Αποθηκάριος.

Αποστολή πλήρη βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802. Ιστοσελίδα: www.familybakery.gr.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για τη θέση του barista, Part time & Full time. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641020989 και 6948526575.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία να εργαστεί σε ξενοδοχείο – εστιατόριο, στην ορεινή Ναυπακτία, στο τμήμα καθαριότητας και λάντζας. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6978172711.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ενδυμάτων και υποδημάτων URBAN LEAF στο κέντρο του Αγρινίου (Κύπρου 2), ζητά πωλήτρια/πωλητή για πλήρη ή μερική απασχόληση. Απαραίτητη η κάρτα ανεργίας (2 έτη). Προσόντα: Πολύ καλή γνώση Η/Υ – social media, γνώση Αγγλικών, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Αν ενδιαφέρεστε για τη θέση, είστε επικοινωνιακός/ή και σας αρέσει ο χώρος της μόδας, αποστείλετε βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ αναζητεί συνεργάτη – Πράκτορα με έδρα το Αγρίνιο για την εξυπηρέτηση του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Θα ληφθούν υπόψη:

  • Εμπειρία στον χώρο των ταχυμεταφορών/μεταφορών
  • Γνώση της τοπικής αγοράς
  • Υπάρχουσα εγκατάσταση/κατάστημα

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  3. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  4. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  5. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  6. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  7. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  8. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  9. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.
  10. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  11. Περίπτερο-Σοφία Σταμούλη: Γ. Ρίτσου & Βλαχερνών (γήπεδο)
  12. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.
  13. Μίνι Μάρκετ-Φουρλή Δέσποινα: Μακρή 42.
  14. Περίπτερο-Μυταρά Δέσποινα: Πλατεία «Τρία Φανάρια»

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 347 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία