Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:12 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 11:20

Διπλή επιλογή στη Γιουνάιτεντ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο ημιτελικός Κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα στις δύο ομάδες, έβγαλε νικήτρια τη Γιουνάιτεντ στη λεπτομέρεια. Στη διαδικασία των πέναλτι, με κανονική διάρκεια και παράταση να λήγουν 0-0. Εδώ προκύπτει και μία καλή αιτιολογία, γιατί η Μάντσεστερ βγήκε τόσο μεγάλο αουτσάιντερ για τα δεδομένα του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 2 της ημέρας!

Συν τοις άλλοις, η Μπράιτον προέρχεται από ένα θαυμάσιο παιχνίδι και ευρεία επικράτηση με 6-0 κόντρα στη Γουλβς εντός. Όπου αναδείχτηκε το ταλέντο του Ουντάβ, η ποιότητα του Ενσίσο και η εμπειρία του παικταρά Γουέλμπεκ, μεταξύ άλλων.

Αρχίζει βαρύ πρόγραμμα για την Μπράιτον, η οποία ελπίζει ακόμα και για την 5η θέση της Premier League. Για τη Γιουνάιτεντ, φυσικά, ο τελικός FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί, πλέον, το ματς της χρονιάς. Μένουν, όμως, τόσα λίγα πράγματα να επιτύχει στο Πρωτάθλημα, ώστε να τερματίσει στην 4άδα του επόμενου Champions League. Και γιατί όχι να τερματίσει 3η, επάνω από τη Νιούκαστλ.

Στο πρόσφατο 1-0 του «Ολντ Τράφορντ», κόντρα στην Άστον Βίλα, έβγαλε χαρακτήρα και θα μπορούσε μεγαλύτερο σκορ. Σε αυτές τις τιμές, το «διπλό» παίζεται και ας μην έρθει. Για πιο μετριοπαθές ποντάρισμα το combo X2 & Over 1,5 αποτελεί αποδεκτή εναλλακτική.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστηκε 179 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.