Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:49 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 01:13

Συμπόρευση Δέσποινας Μεταξούλη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ την Δέσποινα Μεταξούλη, από την Κατοχή, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είμαι πολύτεκνη μητέρα και δραστηριοποιούμαι στον αγροτικό τομέα. Όλοι γνωρίζετε πως ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μιας χώρας. Στο Δήμο μας έχουμε πολλές δυνατότητες για την αγροτική παραγωγή. Όμως χρειαζόμαστε βοήθεια από ανθρώπους ικανούς, που να μπορούν να διεκδικήσουν από την πολιτεία αυτά που δικαιούμαστε και να κάνουν έργα που θα διευκολύνουν τη ζωή μας και παράλληλα να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε τα παιδιά μας να μείνουν και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Ο πολιτισμός και ο τουρισμός είναι δύο πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, που αν αξιοποιηθούν κατάλληλα μπορούν να φέρουν θέσεις εργασίας και ανάπτυξη.   

Συμπορεύομαι με τον κ. Θανάση Λύρο, έναν ικανό και αποτελεσματικό άνθρωπο, τον οποίον έχω γνωρίσει και εμπιστεύομαι ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλους μας και να πάμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Είναι γνωστός ως Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας και είμαι σίγουρη πως όλοι θα είμαστε υπερήφανοι και δεν θα μετανιώσουμε για την επιλογή μας αυτή.

Η ανάπτυξη του Δήμου μας θα μας ωφελήσει όλους.

Δέσποινα Μεταξούλη

Πολύτεκνη μητέρα, Αγρότισσα

Διαβάστηκε 308 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία