Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:06 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 00:50

Υποψήφιος με το συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” και το Δήμαρχο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο θα είναι ο Γεράσιμος Τρούπος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιος με το συνδυασμό “Δημιουργική Ανατροπή” και το Δήμαρχο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο θα είναι ο Γεράσιμος Τρούπος.

Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:


«Υστέρα από μια αγαστή συνεργασία με τον Κώστα Λύρο και την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντας μου θέση ευθύνης, δηλώνω δημόσια τη στήριξη μου στο πρόσωπό του καθώς διέκρινα στο Δήμαρχό μας τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου φιλότιμου, εργατικού και έντιμου που εργάζεται αδιάκοπα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ενώ ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του χαρακτήρα του είναι η συνεργασία και η συγκαταβατική διάθεση, την οποία όντας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος διαπίστωσα εγκαίρως και εισχώρησα υπεύθυνα στο συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή», τα μέλη του οποίου με την ενθάρρυνση του Δημάρχου επεξεργάζονται και παράγουν έργο και παλεύουν για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρω στο δήμο μας, με το ίδιο και περισσότερο σθένος θα εργαστώ και στην επόμενη θητεία.»

Διαβάστηκε 284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία