Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:40 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 09:51

Πρόβλημα στο AEL FC Arena – Προς Αγρίνιο ή Λαμία ο τελικός Κυπέλλου;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προβλήματα στο AEL FC Arena φαίνεται να οδηγούν την ΕΠΟ σε νέα αλλαγή της έδρας του τελικού Κυπέλλου.

Το φιάσκο συνεχίζεται… Φαίνεται ότι η ΕΠΟ οδηγείται σε νέα αλλαγή της έδρας του Τελικού του Κυπέλλου καθώς, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαϊδής στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 υπάρχουν δύο προβλήματα στο AEL FC ARENA τα οποία δεν μπορούν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα σε αυτό.

Αρχικά, κατά την αυτοψία της πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας ενώ το γήπεδο φαίνεται να μην έχει άδεια!

Όπως πρόσθεσε ο Κυριακός Θωμαΐδης από την ΕΠΟ περιμένουν να διαπιστώσουν εάν τα προβλήματα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν και να μην γίνει και νέα αλλαγή, κάτι που φαίνεται πάντως ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Έτσι ήδη στο μυαλό των υπευθύνων της ΕΠΟ έχουν μπει άλλα δύο γήπεδα στην επαρχία. Το ένα το «Αθανάσιος Διάκος» στη Λαμία και το άλλο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.