Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 19:50

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», οι ατάκες των αγαπημένων πρωταγωνιστών, ωστόσο, έχουν μείνει αλησμόνητες σε πολλούς.

Σε αυτό, φυσικά, έχουν βοηθήσει και οι πολλαπλές επαναλήψεις της σειράς, η οποία μπήκε για αυτόν ακριβώς το λόγο στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» με αφορμή την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Χαλανδρίου, η ένταξη της σειράς στο διάσημο βιβλίο των ρεκόρ ήταν ένα «μεγάλο παράσημο».

Χάρης Ρώμας: Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητά του «Με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μείναμε διαχρονικοί κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι θα καταναλωθούμε σε αυτό και “θα είμαστε για πάντα εγώ γκαρσόνα και εσύ Κατακουζήνα”, μού έλεγε η Ελένη Ράντου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του ο έρωτας και η αγάπη.

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 399 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 19:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.