Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:36 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 19:17

Travel and leisure: Το Μεσολόγγι στα 15 πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το δημοφιλές ιστολόγιο Travelandleisure, που αποτελεί τη συνέχεια του περιοδικού Travel & Camera, ενός δημοφιλούς ταξιδιωτικού-τουριστικού οδηγού που υφίσταται εδώ και 50 χρόνια , πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε ανάρτηση με τους 15 πιο όμορφους προορισμούς στην Ελλάδα.

«Από τις γοητευτικές παραλιακές πόλεις μέχρι τα ειδυλλιακά νησιά, αυτά τα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα είναι όλη η έμπνευση για τις διακοπές που χρειάζεστε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση που παρουσιάζει μεταξύ άλλων τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο , τους Δελφούς, την Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά, το Γύθειο, την Αθήνα και τη Μήλο.

Η έκπληξη όμως έρχεται απο τη Δυτική Ελλάδα, μιας και στους 15 αυτούς προορισμούς, συγκαταλέγεται το Μεσολόγγι.

«Αποκτήστε μια διαφορετική θέα στη θάλασσα στο Μεσολόγγι, που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Ελλάδας. Αυτή η πόλη βρίσκεται σε μια γαλήνια θαλάσσια λίμνη, με πολλούς που ζουν εδώ να εξακολουθούν να ζουν από το ψάρεμα στην περιοχή. Και παρόλο που η πόλη έχει μεγάλη ιστορική σημασία (ειδικά γύρω από την Ελληνική Επανάσταση), εξακολουθεί να είναι ένα κόσμημα «κάτω από το ραντάρ» (σ.σ. που δεν τυγχάνει δηλαδή της προσοχής) των διεθνών τουριστών», γράφει συγκεκριμένα η συντάκτρια, Stacey Leasca.

H ανάρτηση συνοδεύεται απο φωτογραφία του Σταμάτη Μανούση, του Getty Images

Το δημοσίευμα έγινε αντιληπτό απο τον Ιδρυτή της «Διεξόδου», Νίκο Κορδόση, που έγραψε σχετικά στο facebook:

nikos kordosis 23 4 2023

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 629 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 19:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία