Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 19:01

Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σασμός επόμενα επεισόδια: «Χοντραίνουν» οι καταστάσεις στο σήριαλ «Σασμός» από τον «ALPHA». Ήδη το Sportime σας έχει ενημερώσει για τη Ντίνα βοηθά τον Βαγγέλη να ξεμπλέξει από τους τοκογλύφους.

Στη συνέχεια η Βασιλική μαθαίνει μια σοκαριστική αλήθεια την ώρα που ευελπιστούσε πως ο γάμος της με τον Μαθιό θα έφερνε ηρεμία και οριστικό φινάλε στα προβλήματά τους. Συγκεκριμένα θα μάθει πως αυτός που δολοφόνησε τον Στεφανή είναι ο Μαθιός! Ο κόσμος ολόκληρος θα γκρενιστεί γύρω της…

Η μεγάλη αποκάλυψη ξεκινά για εκείνη όταν εξαφανίζεται το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή. Ο Μαθιός εμφανίζεται απεγνωσμένος και η γυναίκα κάτι αρχίζει και υποψιάζεται από την περίεργη συμπεριφορά του.

Οπως βλέπουμε το όπλο φτάνει στα χέρια του Παύλου και ο Μαθιός, στην προσπάθειά του να μην κινήσει υποψίες, θα δεχτεί να βοηθήσει τον Βρουλάκη να βρει την προέλευση του όπλου. Σκοπός του να τον αποπροσανατολίσει.

Τα πράγματα θα εξελιχθούν τελείως στραβά για εκείνον όμως. Συγκεκριμένα ο Παύλος παραδίδει το όπλο του φονικού στα χεριά του Αντώνη, ο οποίος έχει ξαναβρεί τη μνήμη και είναι ξανά ενεργός.

Στο μεταξύ η απρόσμενη άφιξη του Ευθύμη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει τις Αργυρώ και Βασιλική. Ο Μαθιός μόλις πληροφορηθεί πως ο Ευθύμης συνάντησε και πάλι τη γυναίκα του σπεύδει να απειλήσει και να προειδοποιήσει τον Φαρμάκη. Θα του δώσει τελεσίγραφο να μείνει μακριά από τη Βασιλική ειδάλλως θα έχε κακά ξεμπερδέματα.

Οι απειλές αυτές προς τον Ευθύμη, όχι μόνο δεν τον φοβερίζουν, αλλά αποφασίζει να δώσει στον Μαθιό το τελειωτικό χτύπημα.

Θα συναντήσει ξανά τη Βασιλική και θα της αποκαλύψει πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός! Η Βασιλική είναι έτοιμη να καταρρεύσει… Ο άνδρας που αγαπάει είναι δολοφόνος…

Πλέον η γυναίκα έχοντας δεχθεί το πιο δυνατό χτύπημα προσπαθεί να μάθει αν όσα άκουσε από τον Φαρμάκη είναι αληθινά.

sportime.gr

Διαβάστηκε 461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.