Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 18:10

Οι ημερομηνίες πληρωμής των κύριων κι επικουρικών συντάξεων Μαΐου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το χρονοδιάγραμμα καταβολής των χρημάτων

Από τις 25 έως τις 28 Απριλίου θα γίνει η διαδικασία πληρωμής των κύριων κι επικουρικών συντάξεων Μαΐου 2023 απ’ τον e-ΕΦΚΑ. Η καταβολή των χρημάτων ξεκινάει απ’ το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.

  • Την Τρίτη 25 Απριλίου ή Τετάρτη 26 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Την Τετάρτη 26 Απριλίου ή την Πέμπτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9.
  • Την Πέμπτη 27 Απριλίου ή την Παρασκευή 28 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία