Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 12:55

Αυτή η Νύχτα Μένει: «Μαρίνα, μη τολμήσεις να γυρίσεις πίσω!»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το νέο πως η Μαρίνα ζει γίνεται γνωστό, στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει. Η οικογένεια Αναγνώστου δυσκολεύεται να κολλήσει τα σπασμένα της κομμάτια. Ο Χρήστος συνειδητοποιεί πως εάν η Μαρίνα επιστρέψει, όλα θα τελειώσουν…

Ο μόνος τρόπος για να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, είναι να κρατήσει την Μαρίνα μακριά από το Αγρίνιο. Εκείνη του ζητάει να γυρίσει, να ξανά γίνουν οικογένεια, να διορθώσει τα λάθη της.

Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι μάταιο. Το σοκ θα είναι τεράστιο και οι αποκαλύψεις θα πέσουν σαν κεραυνός και θα βάλουν σε κίνδυνο τις ζωές όλων. Ο Χρήστος, θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στην Μαρίνα και της ξεκαθαρίζει πως δε θα ξανά πατήσει το πόδι της σπίτι!


Ποια στάση θα κρατήσουν οι κόρες της; Πώς θα αντιδράσει ο Στρατής, όταν μάθει ότι η αγαπημένη του Μαρίνα ζει και βασιλεύει στην Αθήνα; Όλα ανατρέπονται στα νέα επεισόδια της σειράς.

youfly.com

Διαβάστηκε 609 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.