Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:46 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 22:27

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Περαστικώς» του Γιώργου Παπασάϊκα (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εικόνες από την περιοχή της Αιτωλίας έγινα αφετηρία για τη νέα δουλειά του ζωγράφου Γιώργου Παπασάικα, η οποία εγκαινιάστηκε απόψε στο Αγρίνιο, στην αίθουσα «Ταξιδεύουσα».

Η αίσθηση του φευγαλέου τοπίου στο βλέμμα του περαστικού και τα σημάδια του χρόνου και της εγκατάλειψης πάνω στα ίχνη της ανθρώπινης παρουσίας τονίζουν με το ταίριασμα τους το προσωρινό. Έργα με την αρχαία τεχνική της τέμπερας κεριού, της ακουαρέλας και της ξυλομπογιάς σε χαρτί

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου του Λαζάρου στον χώρο της «Ταξιδεύουσας» για τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Περαστικώς» του Γιώργου Παπασάϊκα.

Έργα με την αρχαία τεχνική της τέμπερας κεριού, της ακουαρέλας και της ξυλομπογιάς σε χαρτί περιμένουν τον θεατή να συμπληρώσει την πολυδιάστατη σημασία της ζωγραφικής πράξης στον χώρο «Ταξιδεύουσα».

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν καθημερινά 10:30 – 13:00 και 18:00 με 21:00 έως τις 28 Απριλίου 2023 να επισκέπτονται τη συγκεκριμένη έκθεση.

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 427 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.