Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 13:42

Ότι θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Κωστής Μητσέας

Δεύτερο κολλητό ραντεβού των δύο ομάδων. Την Τρίτη ο… Δαυίδ (Φράιμπουργκ) έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον… Γολιάθ (Μπάγερν) για το Κύπελλο. Σπουδαία επιτυχία για τη Φράιμπουργκ, μεγαλώνει την αξία της το ότι σημειώθηκε στο Μόναχο, αλλά και πως χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ποια στοιχηματική να διαλέξω

Άλλο ματς το σημερινό που αφορά το πρωτάθλημα. Άλλωστε οι Βαυαροί τα τελευταία χρόνια φαίνεται να μην δίνουν πολλή σημασία στο Κύπελλο. Αντίθετα με την Μπουντεσλίγκα, όπου απέδειξαν και την προηγούμενη αγωνιστική στο υποτιθέμενο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ πως κάνουν ότι θέλουν, όπου θέλουν, όποτε το θέλουν… Επίσης, η Φράιμπουργκ ζορίζεται με τις ΤΟΡ ομάδες. Θα βρει κι αλλού τους βαθμούς που χρειάζεται στη μάχη που δίνει για να διατηρηθεί στην τετράδα.

Για τους Βαυαρούς ακολουθεί μεσοβδόμαδα το παιχνίδι-πρόκληση με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν τους παίρνει να αφοσιωθούν εκεί, καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Περιμένω μία μορφή αντίδρασης-απάντησης σήμερα, έστω κι αν αμυντικά δεν πείθουν. Η επίθεση να είναι καλά, αυτή θα τους ξελασπώσει πάλι. Το διπλό μαζί με το Over 2,5 (όχι απαραίτητα να σκοράρει μόνο αυτή) ξεπερνάει τον διπλασιασμό και θα μπει στο παιχνίδι μου, τολμώντας να πάω κόντρα στον ειδικό για το γερμανικό ποδόσφαιρο, Άλκη Τσαβδαρά (τι έχω να ακούσω αν δικαιωθεί…).

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστηκε 248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.