Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 22:50

Αγρίνιο: Με επιτυχία ο αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών Dragster 2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πολλές συμμετοχές μοτοσυκλετών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος DRAGSTER 2023 στην πίστα Agrinio Raceway, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου, που βρίσκεται κοντά στον Πλάτανο Καλυβίων.

O αγώνας διοργανώθηκε από τον Α.Σ.Η., με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ και την βοήθεια του δήμου Αγρινίου, το τριήμερο 31/03 & 01-02/04/2023. Παρά την βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα ο αγώνας έγινε κανονικά, με καλούς αγωνιστικούς χρόνους και δυνατές κόντρες από τους αναβάτες.

Οι διοργανωτές ανέφεραν συγκεκριμένα:

«Τελικά οι μοτοσυκλέτες δεν έχουν ανάγκη τα αμάξια για να γίνουν ρεκόρ! Πολλά πανελλήνια και προσωπικά ρεκόρ χρονομέτρησης ¨έσπασαν¨ το 3ημερο 31/3 ,1-2/04 στην πίστα αγώνων Agrinio Raceway.

Μερικά από τα Πανελλήνια και προσωπικά ρεκόρ που σημειώθηκαν είναι, τα ¨ξερά¨ 7αρια των Λαμπρόπουλου και Μαυρομάτη!

Επίσης, το 7,5 του Πασχάλη για την Real street , το 7,3 του Μαρτζακλή για την PStreet2 , το 7,3 του Καραματζάκη και Τσιουρή για την SStreet , το 8,2 του Τυλσισόγλου με το Tdm του Αγαπίδη, το 8,3 του Καρδαρά με το Tdm του Δράκου, το 10,1 του Βαϊλάκη με το C50 του Πλεμένου και πολλά άλλα!»

Στους αγώνες Dragster, οι αναβάτες όταν λάβουν την εντολή από το σημείο εκκίνησης που είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, προσπαθούν να επιτύχουν χρόνο επιτάχυνσης μεταξύ δύο μοτοσυκλετών, από στάση, για συγκεκριμένη διαδρομή. Καταγράφονται ο χρόνος αντίδρασης, ο χρόνος στα 18 μέτρα και στα 402,33 μέτρα όπως και η ταχύτητα εξόδου, καθώς η μοτοσυκλέτα περνάει από τις δέσμες των φωτοκύτταρων.

Η αγωνιστική πίστα Agrinio Raceway θεωρείται από τους ειδικούς, από τις πιο καλές πίστες για τέτοιου είδους αγώνες.

Πηγή: kalyvia.gr

Διαβάστηκε 265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.