Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 11:07

Λάρσον: «Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα, θα δούμε τι θα συμβεί»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δηλώσεις σε σουηδικά ΜΜΕ παραχώρησε ο Ούνε Λάρσον, καθότι το μέλλον του ενόψει καλοκαιριού απασχολεί τους συμπατριώτες του.

Ο έμπειρος στόπερ έχει εξαιρετικό όνομα στη Σουηδία. Η μεταγραφή του στον Παναιτωλικό είχε προκαλέσει αίσθηση. Ανήκει στη Τζουργκάρντεν και αγωνίζεται ως δανεικός στο Αγρίνιο. Το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» εκπνέει τον Ιούνιο.

«Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Είναι λίγο νωρίς να πούμε προς ποια κατεύθυνση πάει. Περνώ υπέροχα εδώ στην Ελλάδα και πραγματικά πήρα αυτό που ήθελα από τον δανεισμό. Στην αρχή έπρεπε να προσαρμοστείς, αλλά μπήκα στο κλίμα αρκετά γρήγορα. Είναι υπέροχο για μένα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο να βλέπω μια άλλη κουλτούρα και ναι, να διευρύνω λίγο τους ορίζοντές μου», ανέφερε ο Λάρσον στο fotbollskanalen.se.

Όλο αυτό το διάστημα ήταν σε επαφή με τους ανθρώπους της Τζουργκάρντεν: «Είμαι πιθανώς πιο θετικός στο να μείνω στο εξωτερικό από ό,τι πίστευα ότι θα ήμουν, αλλά είναι δύσκολο. Πέρασα υπέροχα εδώ και η εμπειρία μου παίζοντας στο εξωτερικό δεν ήταν παρά θετική», προσθέτει.

Ο τεχνικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν, Μπόσε Άντερσον ανέφερε:

«Τον δανείσαμε για 18 μήνες, ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα γιατί ήθελε να νιώσει και να δοκιμάσει ένα νέο περιβάλλον. Λήγει στις 30 Ιουνίου ο δανεισμός και μετά υπάρχει οψιόν μεταξύ των συλλόγων. Είτε ο σύλλογος χρησιμοποιεί την επιλογή είτε επιστρέφει στη Τζουργκάρντεν. Η τρίτη επιλογή είναι να μετακομίσει σε τρίτο σύλλογο. Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση από τον Παναιτωλικό. Ξέρω ότι ο Ούνε απολαμβάνει τη ζωή εκεί κάτω και ήθελε μια περιπέτεια. Ταυτόχρονα, γνωρίζει ότι ανήκει στη Τζουργκάρντεν. Είναι ακόμα 30 Μαρτίου και είναι απίθανο να πούμε τι θα συμβεί».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 333 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.