Κυριακή, 19η Μαίου 2024  12:05 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 20:00

O Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου «οι Μερακλήδες» στο Ισραήλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν από δύο μέρες επέστρεψε ο πολιτιστικός όμιλος Αγρινίου «Οι Μερακλήδες» από το Ισραήλ, όπου είχε μεταβεί για δέκα μέρες ( 29/6/16 μέχρι 9/7/16), προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές φεστιβάλ χορού ΜΑΑΤΑF.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν δέκα χορευτικά συγκροτήματα ( Ελλάδα, Ρωσία, Πολωνία, Γεωργία, Κίνα, Ταϊλάνδη, Ισπανία, Σρι Λάνκα, 2 Ισραήλ). Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ που οργανώνεται στο Ισραήλ, σε επτά διαφορετικές πόλεις, με πολύ μεγάλο ακροατήριο.

pol-israil-meraklides1

« Η διαμονή και φιλοξενία των συγκροτημάτων ήταν αρίστη, με παράλληλα πλούσιο τουριστικό πρόγραμμα, δίνοντας τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις μεγαλύτερες πόλεις του Ισραήλ και ιδιαίτερα την Ναζαρέτ, με σημείο αναφοράς το Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τα Ιεροσόλυμα.

Το Ελληνικό γκρούπ επισκέφτηκε το Πατριαρχείο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πατριάρχη και στη συνέχεια ξεναγήθηκε από τον π. Ευλόγιο και προσκύνησε τα ιερά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Ομίλου.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1083 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.