Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 14:40

Υπεγράφησαν αποφάσεις ορισμού Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του ΣΣ ΚΑΠ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γ. Στύλιος: «κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων».

O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γιώργος Στύλιος προχώρησε στον ορισμό των Ενδιάμεσων Φορέων Παρεμβάσεων του Πυλώνα ΙΙ του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ).

Συγκεκριμένα με αποφάσεις που υπογράφει ο κ. Στύλιος:

  • η Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας, αναλαμβάνει την έκδοση του θεσμικού πλαισίου υλοποίησης της παρέμβασης με τίτλο: «ΠΕ-70.2.1: Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους»
  • η Διεύθυνση Προγραμματισμού και Επιχειρησιακών Προγραμμάτων αναλαμβάνει αντίστοιχες αρμοδιότητες για τις παρεμβάσεις: «ΠΕ-71: Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά μειονεκτήματα» και «Π3-73-2.3: Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων»

Με αφορμή τις παραπάνω αποφάσεις ο κ. Στύλιος δήλωσε πως: «ο ορισμός των διευθύνσεων που θα καταρτίσουν το πλαίσιο εφαρμογής του Πυλώνα ΙΙ, κάνει πράξη τη δέσμευσή μας για πιο αποτελεσματικό χρονοπρογραμματισμό των δράσεων στήριξης και επενδύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Διασφαλίζουμε την ταχεία και έγκαιρη εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ.  Είμαστε δίπλα στους παραγωγούς». 

Διαβάστηκε 240 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία