Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 20:02

Τον Ιούνιο το 5o Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων στη Ναύπακτο – Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 30 Απριλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Ναύπακτο θα διεξαχθεί το 5ο Διεθνές Τουρνουά Βόλει Κορασίδων που θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου 2023

Η Διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου είναι στην ευχάριστη θέση να απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής  στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ναυπάκτου στις 26-30 Ιουνίου 2023.

Στόχοι του τουρνουά είναι η προβολή της πόλης εντός και εκτός των συνόρων, η διάδοση του αθλήματος της πετοσφαίρισης στους νέους, η συνάντηση νέων της Ευρώπης, αλλά και των διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας, με διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής και η διασκέδαση των νέων μέσα από τον αθλητισμό.

Το τουρνουά αφορά ομάδες κορασίδων, δηλαδή κορίτσια γεννημένα από το 2006 και μετά, με δικαίωμα συμμετοχής και δύο κοριτσιών γεννημένων το 2005.

Στις προηγούμενες διοργανώσεις, όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση, φιλοξενήθηκαν ομάδες από Ιταλία (ASD Pallavollo Roccalumera), τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη (OK Han Pijesak, Mladost Rogatica) αλλά και από την Ελλάδα (Καλαμάτα, Αγρίνιο, Σπάρτη, Νίκαια, Σαλαμίνα, Γλυφάδα, Δραπετσώνα).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Ναυπάκτου στις 26-30 Ιουνίου σε πρόγραμμα που θα καθοριστεί μετά την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 30 Απριλίου, ενώ θα τηρηθεί προτεραιότητα με κριτήρια την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής της κάθε ομάδας και την Ένωση όπου ανήκει.

Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία της περιοχής με πρωινό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε:

Τσακανίκας Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος Αγωνιστικού

τηλέφωνο: 6972090641, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αντωνόπουλος Δημήτριος, Υπεύθυνος Φιλοξενιών

τηλέφωνο: 6973349576, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο ως και την Κυριακή 30 Απριλίου 2023.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.