Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 09:44

Έπεσε η Αυλαία για το «ΟΙΚΟθέατρο» 2023 με τα Κ.Δ.ΑΠ. Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 19 Μαρτίου έπεσε η αυλαία για το «ΟΙΚΟθέατρο», με τη θεατρική παράσταση των Κ.Δ.ΑΠ. Ναυπακτίας «Ο Δρακοπόταμος» της συγγραφέως Βάσως Μιχαηλάκη – Αρφαρά και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία, στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων και Κ.Δ.ΑΠ. Ναυπακτίας, που διοργάνωσε για 12η συνεχόμενη χρονιά,  η περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλέ”, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Τους θεατές καλωσόρισε όπως και κάθε Κυριακή ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”  Ξύδης Τάσος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της δράσης και ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τους, όλα τα Δημοτικά Σχολεία και τα Κ.Δ.ΑΠ. Ναυπακτίας, μαθητές,  διευθυντές και εκπαιδευτικούς.

Την  παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας Γκίζας Βασίλης, οι αντιδήμαρχοι Παπαβασιλείου Σωκράτης και Καραδήμας Χαράλαμπος και η πρόεδρος της ΚΕΔ Ναυπακτίας κα Καφιακά Άντα,

οι οποίοι με τη σειρά τους χαιρέτησαν τη δράση και συνεχάρησαν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς των Κ.Δ.ΑΠ. Ναυπακτίας: την θεατρολόγο Κανέλου Λαμπρίνα, τον μουσικό Νικολάου Θωμά, τις εκπαιδευτικούς Σιτοκωνσταντίνου Άντζελα και  Καλτσά Χριστίνα, οι οποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν τις παραστάσεις και στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθειά τους.

Χορηγοί και υποστηρικτές της δράσης είναι το προϊόν βούτυρο LURPAK της εταιρίας Arlα, τα υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ , η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

 Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια αισθητικής Κυπαρίσση Βάσω καθώς και της μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, ειδικότητας αισθητικής τέχνης, οι οποίες εθελοντικά έκαναν το μακιγιάζ των μικρών  μαθητών, την ομάδα τεχνικών του Δημήτρη Ιωάννου και φυσικά τους Εθελοντές του «Πράσινο Μπλε». 

Μια δράση στην οποία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2.500 μαθητές, έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 25.000 θεατές και έχει βραβευτεί από διοργανώσεις όπως: *TEDx Athens,

*Eco City Awards, *Best City Awards, *Event Awards κ.α.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024 και για 13η χρονιά, κρατώντας τα μηνύματα που μας έδωσαν οι μικροί μαθητές και μένοντας αισιόδοξοι για το μέλλον!

ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 2

 

Διαβάστηκε 230 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.