Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 22:46

Προκηρύσσονται 854 θέσεις γιατρών και οδοντιάτρων στο Ε.Σ.Υ. – Ποιες ειναι οι θέσεις για Αγρίνιο-Μεσολόγγι – Όλη η προκήρυξη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκρίθηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα η προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλης της χώρας,

Η προκήρυξη αφορά σε θέσεις όλων ειδικοτήτων και των βαθμίδων κυρίως όμως Επιμελητών Β’.

Για το Νοσοκομείο Αγρινίου προβλέπονται τέσσερις θέσεις Επιμελητών Β’ με σκοπό την τοποθέτηση τους στο Αιματολογικό Τμήμα. Πρόκειται για θέσεις ιατρικής-βιοπαθολογίας, ψυχιατρικής, γαστρεντερολογίας. μαιευτικής-γυναικολογίας.

Πέντε θέσεις Επιμελητών Β’  προκηρύσσονται για το Μεσολόγγι. Πρόκειται για θέσεις παιδιατρικής, χειρουργικής, ψυχιατρικής, αιματολογίας και αναισθησιολογίας.

Επίσης θέση παιδιάτρου για το Κ.Υ.Ναυπάκτου και Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής για το Κ.Υ.Αιτωλικού.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21/03/2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31/03/2023 ώρα 24.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι και την 13/03/2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα, βαθμό και τμήμα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Οι θέσεις στην Αιτωλοακαρνανία: 

 

 

Δείτε την έγκριση προκήρυξης :   ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ-2023 σχέδιο για υπογραφή

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία