Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:15 πμ
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 23:32

ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS για την ήττα απο Ολυμπιακό: "Την επόμενη φορά θα αντιδράσουμε πολύ διαφορετικά"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η επιστροφή απο τον πειραιά, μας αφήσε ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους όσους βρέθηκαμε στη χθεσινή εκδρομή. Από τη μια η ιστορική πρώτη οργανωμένη παρουσία οπαδών του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στο φάληρο(Δευτέρα βράδυ) με δυναμική παρουσία και τα λαρύγγια έξω 2 ώρες για την ίδεα μας και για αυτούς που δεν ήταν εκεί χθες και τραγουδούσαν από τον παράδεισο.
 
Από την άλλη το 6-1, η πιο βαριά ήττα στην ιστορία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε επίπεδο Α' Εθνικής, ένας περιπλανώμενος θίασος που κατέβηκε βόλτα στο λιμάνι. Μετρημένοι στα δάχτυλα οι διασωθέντες, κάποιοι είναι πολύ λίγοι για αυτή τη φανέλα και τον κόσμο που τραγουδούσε παρά την τραγική εμφάνιση. Οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες.
 
Στο τέλος του αγώνα σας γυρίσαμε την πλάτη και τραγουδούσαμε το " χιλιόμετρα πολλά". Την επόμενη φορά θα αντιδράσουμε πολύ διαφορετικά.
 
 
Διαβάστηκε 1251 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News