Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:13 πμ
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 23:25

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 6-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Το σκορ τα λέει όλα»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και τους λόγους που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός παρότι μείωσε με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, εν τέλει δέχθηκε μία βαριά ήττα με 6-1 από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην «Cosmote TV» και ανέφερε τους λόγους της συγκεκριμένης ήττας.

«Το σκορ τα λέει όλα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δύο δώρα στον Ολυμπιακό για να κάνει το 2-0. Στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί δεν ήρθαμε εδώ να κοιτάμε τον Ολυμπιακό.

Μειώσαμε 2-1. Νομίζω πως κομβική στιγμή ήταν μετά το 3-1, με την μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε με τον Ντίαζ για να μειώσουμε ξανά στο ελάχιστο και να πιστέψουμε ξανά. Εκεί, κάναμε και ένα ανόητο πέναλτι και χάσαμε, εντελώς, το παιχνίδι.

Μίτσελ: «Καταπληκτική απάντηση των παικτών μετά την ήττα από την ΑΕΚ»

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και μίλησε και για το περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός... ξέσπασε πάνω στον Παναιτωλικό μετά την ήττα από την ΑΕΚ για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 6-1.

Ο Μίτσελ μίλησε στην «Cosmote TV» και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη με τους Αγρινιώτες όσο και στο ματς με την Ένωση.

«Είναι μια καταπληκτική απάντηση από τους ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τους ευχαριστώ για την προσπάθεια.

Ήταν μία απόδειξη απόψε. Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν τον προπονητή μέχρι το τέλος. Θέλουν να φτάσουν μέχρι τον στόχο. Την Πέμπτη μπορεί να παραπατήσαμε ωστόσο σηκωθήκαμε γρήγορα και οι στατιστικές μιλάνε υπέρ μας. Είναι η απόδειξη πως είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τους παίκτες: «Προσπαθούν και δουλεύουν πάρα πολύ. Θέλουμε να θυμίσουμε πως μετά την 5η αγωνιστική που ανέλαβα είμαστε η ομάδα που έχει κερδίσει τους περισσότερους βαθμούς μετά την ΑΕΚ, η ομάδα που έχει καλύψει τη μεγαλύτερη διαφορά, η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ και πραγματικά οι στατιστικές είναι η απόδειξη πως εχουμε κάνει μία καλή πορεία».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 435 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News