Κυριακή, 4η Ιουνίου 2023  10:37 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 00:50

Συνάντηση Σταύρου Καραγκούνη με τον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής Σωτήρη Γεωργακόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι άντρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος δίνουν ένα συνεχή αγώνα προκειμένου να είμαστε ασφαλής. Τις μέρες αυτές η ΕΜΑΚ στέκεται αλληλέγγυα στον τουρκικό λαό (μέχρι σήμερα δεν έχει σταλεί αντίστοιχη ομάδα στη Συρία) συνδράμοντας τους ντόπιους.

Με αφορμή τη συνάντηση με τον Αιτωλοακαρνάνα πρώην Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρη Γεωργακόπουλο είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον πρώην Αρχηγό για τα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και για τις ανάγκες στην Αιτωλοακαρνανία.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα των μεταθέσεων, που ταλαιπωρούν εν έτη 2023 τα στελέχη του σώματος, η έλλειψη προσωπικού, η αναγκαιότητα μόνιμου κλιμακίου στον Αστακό, η μετατροπή του εθελοντικού κλιμακίου στη Γαβαλού σε εποχικό κλιμάκιο με την προσθήκη 2 εποχικών και η αναγκαιότητα συγκεκριμένων παρεμβάσεων στο νομό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Αρχηγό Σωτήρη Γεωργακόπουλο για την ενημέρωση και επιφυλασσόμαστε για επόμενη πιο λεπτομερειακή συνάντηση.

Σταύρος Καραγκούνης
Μέλος Γραμματείας Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικη Συμμαχία

Διαβάστηκε 168 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 00:54
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News