Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:14 πμ
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 18:39

Μπάσκετ-Elite League: Στις 18 Φεβρουαρίου συνεχίζεται το Καβάλα-ΑΟ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 18 Φεβρουαρίου (17:00) θα ολοκληρωθεί η 16η αγωνιστική στην Α2 μπάσκετ των ανδρών, καθώς τότε θα συνεχιστεί η αναμέτρηση της Καβάλας με το Αγρίνιο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι είχε οριστεί για τις 4 Φεβρουαρίου και άρχισε κανονικά, ωστόσο διεκόπη στο ημίχρονο λόγω βλάβης στην μπασκέτα, με το σκορ στο 34-37.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής: «Ο αγώνας ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ που διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, για το Πρωτάθλημα της ELITE LEAGUE – ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ (Α2΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών), συνεχίζεται από του χρονικού σημείου που συντελέστηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (Άρθρο 25, παρ. 7 Γενικού Κανονισμού Ε.Ο.Κ.) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχεια του στις 18/02/2023 και ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο «ΑΛΕΞ. ΔΗΜΟΓΛΟΥ».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 293 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News