Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  9:06 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 23:36

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου έκοψε την πίτα της με υπόσχεση να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης - Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου σε μια λιτή, αλλά γεμάτη αγάπη και συναδελφικότητα, γιορτή έκοψε την πίτα της. Η εκδήλωση έγινε στα γραφεία της ΕΟΕΔ, παρουσία πολλών μελών.

«Ανταλλάξαμε ευχές και κάναμε έναν απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον, καθώς πριν λίγους μήνες συμπληρώσαμε 15 χρόνια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ,είδαμε τις δυνάμεις μας άλλα και τις αδυναμίες μας, που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε, αλλά και όλοι μαζί συμφωνήσαμε να είμαστε εκεί που είμαστε τόσα χρόνια δηλαδή στην πρώτη γραμμή και να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.

Εμείς Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε πάρα τις δυσκολίες που είναι τεράστιες και χωρίς να έχουμε στήριξη, εκτός κάποιων εξαιρέσεων »»δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ. Διονύσης Τσιρόγλου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 268 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News